منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 212
بازدید کل : 25623
تعداد مطالب : 304
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1




برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


کد گالری

جنگ دفاع مقدس تماس با مدیر
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 304
:: کل نظرات : 6

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 7
:: بازدید ماه : 212
:: بازدید سال : 3648
:: بازدید کلی : 25623
نویسنده : فتحی

پیروزی را شمشیر نمی آورد خون می آورد.        امام خمینی (ره)

* زندگی نامه :

شهید آیت الله اسدی در سال 1351 در روستای چالانچی در خانواده ای مؤمن و معتقد به اسلام پا به عرصه گیتی گذاشت. وی بعد از دوران طفولیت تا پایه ی پنجم ابتدایی در همان روستا درس خواند، سپس دوره ی راهنمایی را در مدرسه شهید جوهر مرادی ایوان آغاز کرد، ایشان در حالی که بیش از 16 بهار از عمرش نگذشته بود در قله های سربه فلک کشیده شاخ شمیران کبوتر دلش بر فراز آبی ها به پرواز درآمد و به فیض عظمای شهادت نائل شد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 558
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

آن مذهبی که جنگ در آن نیست ناقص است.       امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید قنبرعلی اسماعیلی در سال 1340 در خانواده ای مؤمن و متدین در روستای اسماعیلی دیده به جهان گشود وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که نوجوانی بیش نبود به صف مبارزین علیه طاغوت پیوست. ایشان همچنین با شروع جنگ تحمیلی به جبهه حق علیه باطل اعزام شد که ابتدا در جبهه سومار مجروح شد، بعد از بهبود نسبی این بار به جبهه گیلانغرب اعزام شد و پس از تلاش فراوان و مبارزات بسیار در تاریخ 23/12/1366 در محور خوشروان گیلانغرب به شهادت رسید. سرانجام پیکر مطهر این شهید گرانقدر پس از شش ماه غربت ، توسط رزمندگان اسلام به پشت جبهه منتقل شد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 771
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.        امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید یاسین حیدری در سال 1340 در خانواده ای کم بضاعت در بخش زرنه ایوان به دنیا آمد. از کودکی نور ایمان در چهره اش می درخشید. وی با آنکه از نبوغ بالایی برخوردار بود تحصیلاتش را نیمه تمام گذاشت و برای تأمین زندگی خانواده جهت کار به تهران رفت. خوش خلقی و مهربانی دو صفت بارز و لاینفک از شخصیت انسانی وی بودند. او در سال 1359 جهت گذراندن خدمت وظیفه به خیل ارتشیان پیوست و دوران مقدس خدمت سربازی را در جبهه های نور علیه ظلمت سپری نمود. شهید حیدری از آنجایی که جبهه را دانشگاهی عظیم یافته و در آن درس ها آموخته بود بعد از اتمام خدمت نظام وظیفه در پی عشقی که به اسلام و قرآن داشت، دگر باره به خیل سپاهیان اسلام درآمد. او با قلبی آرام به استقبال شهادت رفت و هنگام ورود به عرض موعود وضو ساخت و عاشقانه در انتظار شهادت نشست و با باوری راسخ و عظمی استوار در ارتفاعات شاخ شمیران مردانه جنگید تا کوه ها را شاهد عزم سترگ خود قرار دهد و بدین سان در آخرین لحظه ی حیاتش در حالی که پیکر مطهرش غرق در خون بود رو به همسنگرانش کرد و مظلومانه گفت: «من به جز خونم چیزی نداشتم که تقدیم انقلاب کنم.»

*فرازی از وصیت نامه :

ای جوانان ! نکند در بستر ذلت بمیرید که حسین (ع) در میدان نبرد شهید شد. مبادا در غفلت بمیرید که علی (ع) در محراب عبادت شهید شد. مبادا در حال بی تفاوتی بمیرید که علی اکبر در راه حسین (ع) و با هدف شهید شد.

در رسالت و آرمان های بلند حضرت امام خمینی (ره) بیشتر دقیق شوید، سعی کنید عظمت او را بیابید و خود را تسلیم او سازید و صداقت و اخلاصتان را همچنان حفظ کنید. اگر فیض شهادت نصیبم گشت آنان که پیرو خط سرخ امام نیستند و به ولایت او اعتقاد ندارند بر من نگریند و بر جنازه من حاضر نشوند، آنقدر به جبهه می روم و می جنگم تا شهید بشوم.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 911
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ما برای ادای تکلیف جنگیده ایم.       امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید منصور کاظمی در سال 1344 در خانواده ای مؤمن به دنیا آمد. روزهای کودکی را در آغوش گرم خانواده سپری نمود. وی دوران ابتدائی را در روستای چم سورک به پایان رسانید، شهید کاظمی، در زمان جنگ تحمیلی وارد بسیج شد و به جبهه سومار اعزام گردید. او در بسیاری از عملیات ها از جمله مسلم ابن عقیل در سومار، عملیات عاشورا و عملیات کربلای 1 در مهران شرکت نمود. ایشان در این مدت چندین بار مجروح شد که در سال 1364 با عضویت رسمی در لشکر 11 امیرالمؤمنین (ع) به ادامه خدمت مشغول گردید. این شهید بیش از دو سال در مناطق عملیاتی مهران و میمگ مشغول خدمت بود، سپس برای گذراندن دوره ی آموزشی به اصفهان رفت و پس از بازگشت در عملیات والفجر 10 ، در ارتفاعات شاخ شمیران در تاریخ 23/12/1366 هم قرین ملائک شد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 984
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

شهادت هنر مردان خداست.     شهید مرتضی آوینی

*زندگی نامه :

شهید نادر جعفری در سال 1346 در خانواده ای مذهبی در شهر سومار از توابع شهرستان قصر شیرین چشم به جهان گشود. ایشان پایه ی پنجم ابتدائی را در بخش سومار گذراند و با شروع جنگ تحمیلی به شهرستان ایوان مهاجرت نمود.

این شهید عزیز سال اول راهنمایی را در مدرسه طالقانی ایوان سپری کرد، ولی عشق به جبهه اجازه ی ادامه تحصیل را به وی نداد و بی درنگ به سوی جبهه شتافت تا اینکه به سبب علاقه اش به جبهه و دفاع از انقلاب به عضویت رسمی سپاه در آمد او لباس پاسداری را به تن نمود و سرانجام در تاریخ 3/12/1366 به آرزوی دیرینه اش رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 1306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

امروز فضیلت زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.        مقام معظم رهبری

*زندگی نامه :

شهید علیرضا حاتمی در سال 1349 در خانواده ای مستضعف به دنیا آمد. او تحصیلاتش را علیرغم مشکلات شدید مالی، تا پایان دوره ی راهنمایی ادامه داد. با شروع جنگ تحمیلی به فرمان امام خمینی به جبهه شتافت و به حفاظت از کیان جمهوری اسلامی همت گمارد. وی در عملیات های والفجر1، والفجر2، والفجر3، والفجر4، فتح المبین و کربلای 5 شرکت داشت. همچنین شهید حاتمی مدت 6 سال مسئولیت مخابرات لشکر 11 امیرالمؤمنین (ع) را برعهده داشت او سرانجام پس از عمری رشادت و جانبازی در تاریخ 25/12/1369 در کربلای خونین مهران عاشقانه به دیدار معبودش شتافت.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 906
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : فتحی

از مرگ نترسید که حیات و ممات به دست خداست.   امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید شیرزاد نظری در سال 1332 در روستای سراب ایوان دیده به جهان گشود. او به علت فقر و محرومیت و نبود امکانات، نتوانست به مدرسه برود. شهید نظری قبل از پیروزی انقلاب از طریق کشاورزی و کار بر روی زمین به خانواده اش کمک می کرد، از خصوصیات این شهید، مردم داری، صبر و متانت بود. با پیروزی انقلاب و علاقه وافری که به سپاه داشت به آن نهاد پیوست و مدت 4 سال در قسمت اطلاعات عملیات مشغول خدمت به رزمندگان بود. همچنین این شهید فداکار در جبهه های حق علیه باطل، بارها در عملیات های مختلفی از جمله سومار، قصر شیرین، کردستان، مناطق جنوبی و والفجر3 که منجر به مجروحیت ایشان از ناحیه ی فک و بینی شد شرکت داشت، تا اینکه بعد از سالها انتظار شهادت در عملیات والفجر10 در منطقه ی شاخ شمیران کردستان به دیدار معبود و سرور و سالار شهیدان «حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)» شتافت و بعد از گذشت 13 روز پیکر مطهرش که در منطقه جا مانده بود به خانواده اش تحویل داده شد.

*فرازی از وصیت نامه :

اینجانب شیرزاد نظری که ساکن شهرستان ایوان هستم مدت چند سال است برای حکومت جمهوری اسلامی خدمت می کنم و چون که هدفم خدا می باشد می خواهم اگر لیاقتی داشته باشم خدمت بیشتری به اسلام بکنم و این جان ناقابل خود را در راه اسلام و دین مقدس «حضرت محمد (ص)» فدا کنم، در این شب که شب یک شنبه مورخه 4/12/1364 است دارم وصیت نامه ام را می نویسم: اولاً که من لیاقت شهادت را ندارم، اما از خداوند منان خواستارم که شهادت را نصیب ام بگرداند، پیامم به امت شهید پرور ایران بخصوص خانواده های معظم شهدا این است که همیشه پشتیبان انقلاب باشند و یک لحظه امام را فراموش نکنند، ما باید خداوند را سپاس بگوییم که چنین رهبری داریم، رهبری که همچون امام حسین (ع) قیام می کند، باید مثل مردم کوفه نباشیم و امام را تنها نگذاریم. باید بگوییم ما اهل کوفه نیستیم امام تنها بماند، ما می رویم به جبهه امام زنده بماند.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

قیام الله معرفت الله می آورد.         امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید مجتبی تیرانداز در سال 1349 در خانواده ای کم بضاعت دیده به جهان گشود. وی از همان دوران کودکی دانش آموزی فعال بود. با شروع جنگ تحمیلی همراه خانواده اش به ایوان مهاجرت نمود. او در حالی که دانش آموز مقطع راهنمایی بود با عشق و علاقه ای که به حماسه آفرینی داشت مدرسه و درس را رها کرد و در سن 14 سالگی راهی دیار نور گردید، وی که جوانی بیش نبود از جسارت و چابکی خاصی برخوردار بود و با حضور در جبهه های حق علیه باطل ضمن حماسه آفرینی با توجه به سن کم اش، عامل روحیه برای سایر رزمندگان بود، این نوجوان بسیجی سرانجام در تاریخ 16/12/1364 در منطقه چنگوله آسمانی شد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 732
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ایمان به مبادی اسلام شما را پیروز کرد.      امام خمینی (ره)

 

*زندگی نامه :

 

شهید حسین فخری در سال 1342 در خانواده ای پیرو راستین مکتب اسلام و قرآن در شهرستان ایوان به دنیا آمد. وی بعد از دوران طفولیت در مدارس ابتدایی ایوان مشغول گردید، شهید فخری در کنار تحصیل به ورزش علاقه زیادی داشت . یکی از فوتبالیست های محبوب شهر ایوان بود که در تیم منتخب شهرستان بارها به خارج از استان جهت برگزاری مسابقات اعزام شد، این شهید یکی از مربیان و داوران به نام این شهرستان بود. عشق به امام و نظام اسلامی او را به عنوان رزمنده بسیجی وارد لشکر امیرالمومنین (ع) گردانید و بعد از چند ماه حضور در جبهه و شرکت در عملیات های مختلف سرانجام در تاریخ 23/12/1366 در عملیات والفجر10 در منطقه شاخ شمیران به خیل عظیم شهدا پیوست.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

هر شهید پرچمی برای استقلال و شرف این ملت است.  مقام معظم رهبری

*زندگی نامه :

شهید اسکندر فتحی در سال 1348 در خانواده ای که فضای آن را عطر معنویت پر کرده بود، در روستای دوبیران سفلی متولد شد. او کودکی اش را با نجابتی کودکانه به سر برد، سپس وارد مدرسه شد و به فراگیری دانش تا کلاس سوم راهنمایی پرداخت. شهید فتحی علی رغم این که از هوش بالایی برخوردار بود ولی به علت فقر مالی از ادامه تحصیل باز ماند و وارد نیروی انتظامی گردید. ایشان در بین برادران و خواهرانش دارای احترام خاصی بود و به پدر و مادرش احترام می گذاشت. همه او را دوست داشتند و از او به نیکی یاد می کردند، تا این که در تاریخ 22/12/1372 در مصاف با منافقین در منطقه ی دهلران به سلسله عرشیان پیوست.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

شما ملت معظم می خواهید از دین خدا دفاع کنید. امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید خلیل غلامی در سال 1344 در یکی از روستاهای بخش زرنه در میان خانواده ای ساده و معتقد متولد گردید. پدرش از راه کشاورزی و کارگری وسایل معاش و آسایش خانواده ی پرجمعیتش را با مشقت و آبرومندی تهیه می کرد. این شهید نیز در سنگر مدرسه و رزم فعالیت داشت، تا این که مدرک دیپلم را اخذ نمود و در کنار تحصیل در کارهای کشاورزی به پدرش کمک می کرد. با شروع فعالیت های انقلاب اسلامی شهید غلامی نیز با هوشیاری تمام مشغول راهنمایی و ارشاد مردم علیه رژیم ستم شاهی شد، تا این که در سال 1364 جهت گذراندن خدمت مقدس سربازی وارد سپاه شد و در چندین عملیات نیز شرکت نمود وی سرانجام در تاریخ 9/12/1364 در عملیات والفجر8 به شهادت رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ما در جنگ شرق و غرب را شکست دادیم.     امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید جاسم یاسمی در سال 1342 در خانواده ای مستضعف اما مومن و مذهبی در روستای خوران دیده به جهان گشود. کودکی اش همنوا با چشمه های جوشان و در میان طبیعت سرسبز روستا سپری شد. وی در سن شش سالگی پا به مدرسه نهاد و پایه پنجم ابتدایی را در زادگاهش با موفقیت سپری کرد سپس در مقطع راهنمایی و بعد از آن در دوره متوسطه به ادامه تحصیل پرداخت و با پشتکار و تلاش فراوان موفق به اخذ دیپلم شد. شهید یاسمی هم درس می خواند و هم به پدرش در کارهای کشاورزی کمک می کرد. او جوانی فعال و پر جنب و جوش بود. وی پس از اتمام تحصیلات برای انجام خدمت سربازی وارد سپاه پاسداران شد و به ایفای وظیفه پرداخت او سرانجام در تاریخ 29/12/1364 در حین انجام آموزش نظامی در منطقه سرپل ذهاب (پادگان ابوذر) به شهادت رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

اسلام به عنوان یک قدرت مردمی مطرح است.    امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید قدرت اله احمدبیگی در سال 1346 در خانواده ای مؤمن در روستای سرتنگ ایوان متولد شد. ایشان از همان دوران کودکی اخلاق نمونه ای داشت. و به لحاظ کمبود امکانات نتوانست به تحصیل بپردازد و به ناچار از راه کشاورزی امرار معاش می کرد او دوشادوش پدرش به زراعت پرداخت. شهید احمدبیگی با اوج گیری مبارزات مردم علیه رژیم شاه با مردم همبستگی داشت و با شروع جنگ تحمیلی به میادین مبارزه شتافت، تا این که سرانجام در تاریخ 8/12/1366 مرغ دلش به پرواز درآمد و آهنگ سفر به جوار انبیاء کرد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

آنها که شهید شدند به اجر خودشان رسیدند.       امام خمینی (ره)

*زندگی نامه :

شهید علی محمد اکبری در سال 1315 در خانواده ای بی بضاعت در بخش سومار دیده به جهان گشود. او به علت نبود آموزشگاه و نداشتن بنیه مالی از درس باز ماند و بعدها به کار کشاورزی پرداخت، ایشان همراه با اولین روزهای جنگ تحمیلی در منطقه سومار هنگام اشغال این بخش توسط بعثیان متجاوز به اسارت در آمد، شهید اکبری بعد از تحمل 10 سال رنج و مشقت اسارت، سرافرازانه همراه با دیگر آزادگان عزیز به آغوش میهن اسلامی بازگشت. او سرانجام در تاریخ 19/12/1375 به خیل شهیدان خونین کفن پیوست.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

شهدا با پیغمبرانند.    سوره زمر

*زندگی نامه :

شهید مراد یوسفی در سال 1339 در خانواده ای مستضعف و مذهبی در یکی از روستاهای شهر ایوان دیده به جهان گشود. وی از همان دوران کودکی با تلاش خستگی ناپذیری مشغول کار و زندگی گردید و خانواده اش را در امر امرارمعاش یاری می نمود. شهید یوسفی در سال 1361 به منظور انجام خدمت مقدس سربازی وارد ژاندارمری گردید و با اعزام به کردستان در گروه گشت جندالله سازماندهی شد و پس از رزمهای بی امان عاقبت در تاریخ 2/12/1362 در مصاف با منافقین کوردل به شهادت رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 558
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ما هر چه دایم به برکت شهداست.         مقام معظم رهبری

* زندگی نامه :

شهید قباد چولکی در سال 1344 در یک خانواده مستضعف در روستای جوب جوهر پا به عرصه هستی نهاد، عشق علی (ع) و فرزندانش با شیر مادر آمیخته جانش شد و ذره ذره وجودش با این عشق آسمانی رشد کرد و بالنده شد. او پس از دوران کودکی به علت فقر مالی به زحمت توانست خواندن و نوشتن را بیاموزد.

ایشان در کارهای کشاورزی و دامداری به پدرش کمک می نمود و پس از رسیدن به سن بلوغ به خدمت مقدس سربازی فرا خوانده شد. شهید چولکی عاشقانه دعوت امام را لبیک گفت و به کمک دیگر رزمندگان اسلام شتافت وی سرانجام در تاریخ 7/12/1364 در منطقه عملیاتی والفجر9 به درجه رفیع شهادت نائل گردید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 728
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

ما می خواهیم روی پای خودمان بایستیم.         مقام معظم رهبری

* زندگی نامه :

شهید حسین محمد صالح در سال 1334 در شهر دیاله عراق چشم به جهان گشود. ایشان حدود 18 سال در کشور عراق در جمع خانواده اش روزگار گذراند، تا اینکه در سال 1357 به دستور صدام تمام کردهای ایرانی مقیم عراق از این کشور رانده شد، با اخراج خانواده این شهید از این کشور و سکونت در ایران، شهید محمدصالح در پاسخ به ظلم و ستم رژیم بعث داوطلبانه عازم جبهه شد و به صفوف رزمندگان در لشکر بدر پیوست، تا اینکه پس از سال ها رشادت و فداکاری در تاریخ 20/12/1364 به شهادت رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

من مرگ (شهادت) را جز سعادت نمی دانم.             امام خمینی (ره)

* زندگی نامه :

شهید علی کرم سبزی در سال 1348 در یک خانواده ی مستضعف دیده به جان گشود. او پس از طی دران کودکی مشغول به تحصیل گردید، ولی به علت فقر مالی نتوانست به تحصیلاتش ادامه دهد. ایشان پس از گذراندن دوره ابتدایی مشغول کار و کشاورزی گردید تا اینکه در تاریخ 27/12/1369 در جبهه مهران در حالی که لباس مقدس بسیجی به تن داشت در حین درگیری با دشمن مزدور به خیل شهیدان پیوست.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

مستضعفین باید قیام کنند.            امام خمینی (ره)

* زندگی نامه :

شهید علی میرزا صیدی در سال 1347 در خانواده ای مؤمن، مذهبی و متدین در روستای سرتنگ علیا از توابع بخش ایوان دیده به جهان گشود. پدرش از راه کشاورزی و کارگری امرارمعاش خانواده را می داد. شهید صیدی نیز در اوقات فراغت به کمک پدر در کشاورزی پرداخت. وی پس از گذراندن دوران کودکی وارد مدرسه روستای مذکور گردید با موفقیت دوران ابتدایی را پشت سر نهاد و پس از این دوران وارد مرحله دیگری از تحصیلات یعنی دوره راهنمایی شد و مدت دو سال در دهستان زرنه مشغول تحصیل گردید. و به لحاظ احساس تکلیفی که نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی داشت درسش را رها کرد و بسوی جبهه های حق علیه باطل بعنوان نیروی بسیجی لباس رزم پوشید و چندین سال با انکه هنوز نوجوان بود عمرش را در جبهه گذراند، تا این که در تاریخ 24/12/1364 در منطقه گیلانغرب به شهادت رسید.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : فتحی

پیروزی را شمشیر نمی آورد خون می آورد.        امام خمینی (ره)

 

* زندگی نامه :

شهید آیت الله اسدی در سال 1351 در روستای چالانچی در خانواده ای مؤمن و معتقد به اسلام پا به عرصه گیتی گذاشت. وی بعد از دوران طفولیت تا پایه ی پنجم ابتدایی در همان روستا درس خواند، سپس دوره ی راهنمایی را در مدرسه شهید جوهر مرادی ایوان آغاز کرد، ایشان در حالی که بیش از 16 بهار از عمرش نگذشته بود در قله های سربه فلک کشیده شاخ شمیران کبوتر دلش بر فراز آبی ها به پرواز درآمد و به فیض عظمای شهادت نائل شد.


:: موضوعات مرتبط: شهدا , اسفند , ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
بیت_الشهدا #شهدای_شهرستان_ایوان https://telegram.me/bitoshohada364
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه